I går kunne opprørerne i Opticom, representert ved Petter A. Stordalen, Øystein Stray Spetalen, Orkla og gründer Hans Gude Gudesen glede seg over å ha vunnet maktkampen på generalforsamlingen. I et intervju med HegnarOnline sier Stordalen at han nå ønsker å rydde opp i ukulturen som Robert Keith og Thomas Fussell har stått for. I går kunne opprørerne i Opticom, representert ved Petter A. Stordalen, Øystein Stray Spetalen, Orkla og gründer Hans Gude Gudesen glede seg over å ha vunnet maktkampen på generalforsamlingen. I et intervju med HegnarOnline sier Stordalen at han nå ønsker å rydde opp i ukulturen som Robert Keith og Thomas Fussell har stått for.
Aksjonærapartheid
- I Opticom har det vært aksjonærapartheid hvor det har vært to sjefer og mange annenrangsborgere. Det er uhørt å ta ut 60 millioner kroner når du jobber så lite som det Robert Keith og Thomas Fussell gjør. Nå ønsker vi å røske opp i denne ukulturen, sier Stordalen til HegnarOnline.