Opticom og høyesterettsadvokat Erik Keiserud, i advokatfirmaet Hjort, Opticom og høyesterettsadvokat Erik Keiserud, i advokatfirmaet Hjort, i Folkets Hus i Oslo der dagens generalforsamling i Opticom finner sted. Storaksjonær Petter A. Stordalen sier til HegnarOnline at han ønsker åpenhet rundt det som skjer i Opticom. i Folkets Hus i Oslo der dagens generalforsamling i Opticom finner sted. Storaksjonær Petter A. Stordalen sier til HegnarOnline at han ønsker åpenhet rundt det som skjer i Opticom. - Vi er for åpenhet, og jeg kan derfor ikke forstå at filming skal være til sjenanse. Dette er typisk for et selskap hvor mye har skjedd i de lukkede rom. Filming og streaming via internett er en del av tiden vi lever i. Flest mulig bør få anledning til å se hva som skjer, sier Stordalen til HegnarOnline.Hva mener du om at Opticom og advokat Erik Keiserud nekter direkte TV-sending fra Opticoms generalforsamling? .