Deltagerporteføljene i Finansavisens aksjemesterskap "studenter på børs" har lagt nok en uke bak seg på Oslo Børs.Jusstudentene i Oslo beholder ledelsen etter å ha gått 1,06 prosent i pluss. Deres likesinnede i Bergen hadde en knallsterk uke, og kunne notere 2,36 prosent verdistigning. Samfunnsøkonomenes "all in"-satsing på Fast slo dårlig ut, og porteføljen falt 0,72 prosent. Dessuten var det i strid med forutsetningene for konkurransen, og avisen gjorde to av de fem aksjepostene om til kontanter.Jus Oslo tar et lite tap i Fast, og bruker de ledige kontantene på Sinvest og Fred. Olsen Energy. Aker Kværner tas også inn. Jus Bergen gjør ingen endringer, mens samfunnsøkonomene satser kontantene på Q-Free og Opera Software.Jus Oslo er ifølge avisen altså best så langt - opp 3,96 prosent siden starten. Jus Bergen er opp 3,06 prosent, mens samfunnsøkonomene fortsatt er klart sist med minus 5,43 prosent.I samme periode er hovedindeksen på Oslo Børs opp 4,1 prosent.