- Veldig viktig Petrolia-kontrakt

- Dette er en veldig viktig kontrakt for Petrolia Drilling, sier analytiker om dagens nyhet.

Børs

Petrolia Drilling-aksjen stiger 5,1 prosent til 2,68 kroner etter at det ble kjent at man sammen med Sinvest har inngått en treårig intensjonsavtale på 290 millioner dollar for boreskipet "Valentin Sashin". Dagraten ble 265.000 dollar, mens DnB Nor Markets ventet 250.000 dollar. Petrolia Drilling-aksjen stiger 5,1 prosent til 2,68 kroner etter at det ble kjent at man sammen med Sinvest har inngått en treårig intensjonsavtale på 290 millioner dollar for boreskipet "Valentin Sashin". Dagraten ble 265.000 dollar, mens DnB Nor Markets ventet 250.000 dollar. - Dette er en veldig viktig kontrakt for Petrolia Drilling, ettersom risikoen er betydelig redusert med inntekter fra to enheter. Den neste triggeren i aksjen er bekreftelsen på "SS Petrolia" som ventes å komme senere denne uken, sier analytiker Martin Huseby Karlsen i DnB Nor Markets til TDN Finans.Analytiker ser fortsatt oppside i aksjen.

Nyheter
Næringsliv