Idar Vollvik ønsker å skapet gründervirksomhet i Norge. For å få det til må vi bli flinkere til å dyrke frem vinnerne.- Det viktigste vi kan gjøre, er å skape en kultur der det er populært å ta risiko. Slik det er i dag, blir de straffet de som virkelig vil og tør å satse. Det er viktig at vi forteller solskinnshistoriene. Vi må fokusere mer på det positive, for det er faktisk mulig å vinne sier Vollvik til Aftenposten. Idar Vollvik ønsker å skapet gründervirksomhet i Norge. For å få det til må vi bli flinkere til å dyrke frem vinnerne.- Det viktigste vi kan gjøre, er å skape en kultur der det er populært å ta risiko. Slik det er i dag, blir de straffet de som virkelig vil og tør å satse. Det er viktig at vi forteller solskinnshistoriene. Vi må fokusere mer på det positive, for det er faktisk mulig å vinne sier Vollvik til Aftenposten. - Under den store utvandringen var de som dro til Amerika de som virkelig grep sjansen. De som ble igjen, var i så måte taperne, og det er fra disse vi har genene våre. Vi må slutte å straffe de som vil skape verdier på egen hånd, avslutter Vollvik.