10 aksjetips

Aksjemegler anbefaler 10 aksjer, blant annet fem riggaksjer.

Børs

Megler Karl Oscar Strøm i Terra Fonds har stor tro på rigg. Ifølge Finansavisen er Sinvest og SeaDrill favorittene. Songa Offshore, Awilco Offshore og Scorpion Offshore trekkes også frem. Megler Karl Oscar Strøm i Terra Fonds har stor tro på rigg. Ifølge Finansavisen er Sinvest og SeaDrill favorittene. Songa Offshore, Awilco Offshore og Scorpion Offshore trekkes også frem. - Scorpion Offshore er krydder i porteføljen. Vi ser verdier på 80 kroner aksjen, og det er et klart oppkjøpscase. Siden midten av januar har dessuten et styremedlem ved fem anledninger kjøpt til sammen over 800.000 aksjer, sier Strøm til avisen.Megleren mener Statoil- og Hydro-aksjen er gode tradingaksjer.Crew, Tandberg og Yara blir også trukket frem som interessante kjøpscase.

Nyheter
Næringsliv