Aksjekjendis roper "kjøp"

- Tandberg TV tjener penger som ingenting annet i Norge siden vikingene, mener mannen bak "Mad Money" på CNBC.

Børs

Jim Cramer, den tidligere hedgefondforvalteren som har sitt eget program på CNBC, Mad Money, anbefaler ifølge Finansavisen Tandberg Television varmt etter mandagens melding om at selskapet skal levere AdPoint for video-on-demand til Comcast-divisjonen Spotlight. Jim Cramer, den tidligere hedgefondforvalteren som har sitt eget program på CNBC, Mad Money, anbefaler ifølge Finansavisen Tandberg Television varmt etter mandagens melding om at selskapet skal levere AdPoint for video-on-demand til Comcast-divisjonen Spotlight. - Du må til Norge denne gangen for å kjøpe Tandberg Television. Selskapet har systemet som gjør at du kan sette inn reklamen i digital-TV-sendingene. Tandberg TV tjener penger som ingenting annet i Norge siden vikingene, skrek Cramer ut.

Nyheter
Teknologi