Aksjen kan tredoble seg

Analytiker mener verdien på Funcom-aksjen kan tredoble seg om den neste satsingen blir en suksess.

Børs

Ifølge dn.no tror det internasjonale analyseselskapet ABI Research at det globale spillmarkedet kan nå 450 milliarder kroner om fem år. Dersom den neste satsingen til norske Funcom blir en suksess, tror analytikerne at verdien på selskapet kan tredoble seg. Ifølge dn.no tror det internasjonale analyseselskapet ABI Research at det globale spillmarkedet kan nå 450 milliarder kroner om fem år. Dersom den neste satsingen til norske Funcom blir en suksess, tror analytikerne at verdien på selskapet kan tredoble seg. Interessen for Massively Multiplayer Online og utviklingen av spillmarkedet på mobil trekkes frem som noen av driverne i dette markedet.

Nyheter
Næringsliv