All-time high i Oslo

Hovedindeksen suser til all-time-high i tidlig handel fredag. DNO-aksjen starter friskt.

Børs

Oslo Børs har fått en sprek start på fredagen. Hovedindeksen er i øyeblikket opp 0,9 prosent til 368,63 poeng. Dermed er det satt ny all-time-high. Før børsåpning var denne på 367,92, satt intradag tirsdag denne uken. Indeksen har vært oppe i 368,65 poeng.Ikke overraskende er det oljesektoren som drar. Oljeprisene stiger, og Hydro og Statoil løfter seg 0,6-0,75 prosent. DNO stiger 5,0 prosent, også hjulpet av funn i Yemen. Aksjen er relativ vinner så langt.Flere selskaper har lagt frem tall i dag. Aktiv Kapital er høyt oppe på taperlisten etter sine tall, og straffes med en nedtur på 7,32 prosent. Bare SAS faller mer - 11,2 prosent.Lerøy Seafood la frem sterke tall, og honoreres med en oppgang på 2,9 prosent. Andre fiskeaksjer følger etter - Pan Fish og Fjord stiger hhv. 2,52 og 1,4 prosent.Kjell Inge Røkkes Aker stiger videre - så langt er aksjen opp 2,3 prosent til rekordhøye 266,50 kroner.Petrolia stiger 0,5 prosent etter overtegnet emisjon.Eneste negative blant de 29 mest omsatte aksjene er Crew, som faller 0,95 prosent.Det er så langt omsatt verdipapire for 1.133 millioner kroner. Statoil er mest omsatt.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs