Anbefaler Røkke-aksje

Merrill Lynch trekker frem Aker Kværner som en "forbausende godt posisjonert" og rabattert aksje.

Børs

Den amerikanske investeringsbanken Merrill Lynch har lagt Aker Kværner til på sine "Europe 1"-liste, forteller Finansavisen. Banken anbefaler kjøp av Røkke-aksjen, og setter kursmålet til 600 kroner.I en analyse fra investeringsbanken heter det at Aker Kværner handles med en rabatt på 50 prosent i forhold til sammenlignbare selskaper, og at prisingen ikke klarer å reflektere en virksomhet som er "forbausende godt posisjonert" i forhold til vekstsegmenter som LNG, borerigger, dypvann, Norge og Barentshavet, ifølge avisen.Aker Kværner blir nå omsatt for 552 kroner etter å ha steget 2,22 prosent hittil i dag. Aksjen er opp 174 prosent de siste 12 måneder.

Nyheter
Næringsliv