Anbefaler ti aksjer

Orion Securities stokker om i anbefalingene. Her er analytikernes ti favorittaksjer.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities kan vi lese at analytikeren stokker om i modellporteføljen.- Med en avkastning på 57 prosent har Aker gitt svært hyggelig uttelling for oss. Aksjen har imidlertid nå kommet såpass nær vårt kursmål at vi faller for fristelsen til å sikre gevinst. Aksjen erstattes av Norse Energy som vi har store forventninger til, skriver analytikeren.Dermed består modellporteføljen av følgjende ti aksjer:

  • Petrolia DrillingPetrolia Drilling
  • Active 24Active 24
  • KitronKitron
  • HjellegjerdeHjellegjerde
  • Olav Thon EiendomOlav Thon Eiendom
  • Tandberg StorageTandberg Storage
  • Norske SkogNorske Skog
  • SuperOfficeSuperOffice
  • CrewCrew
  • Norse EnergyNorse Energy

Nyheter
Næringsliv