Anbefaler ti aksjer

Orion Securities stokker om i anbefalingene. Her er analytikernes ti favorittaksjer.

Børs

På fredag sendte Orion Securities ut en SMS hvor det ble kjent at SuperOffice fikk innpass i modellporteføljen. Det skjedde på bekostning av I.M. Skaugen. Videre blir Norwegian byttet ut med Crew.- Etter møte med ledelsen slapp vi fredag SuperOffice inn i modellporteføljen. For å få plass, ble I.M. Skaugen motvillig avhendet. For øvrig velger vi å innkassere en gevinst på utrolige 325 prosent i Norwegian som nå flørter med vårt kursmål på 95. Aksjen erstattes av Crew som meget vel kan bli en like god investering som forannevnte, skriver analytikeren.Dermed består modellporteføljen av følgjende ti aksjer:

  • Petrolia DrillingPetrolia Drilling
  • AkerAker
  • Active 24Active 24
  • KitronKitron
  • HjellegjerdeHjellegjerde
  • Olav Thon EiendomOlav Thon Eiendom
  • Tandberg StorageTandberg Storage
  • Norske SkogNorske Skog
  • SuperOfficeSuperOffice
  • CrewCrew

Nyheter
Næringsliv