KjøpLogg inn

Ber myndighetene se på VPS

VPS tar seg bedre betalt enn konkurrentene i Finland og Danmark.

Publisert 16. feb. 2006 kl. 07.41
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 112 ord

Ifølge DN ville de store næringsorganisasjonene undersøke hvilke priser investorer må betale for å bruke tjenestene til VPS, men ble nektet adgang til opplysningene. Ifølge DN ville de store næringsorganisasjonene undersøke hvilke priser investorer må betale for å bruke tjenestene til VPS, men ble nektet adgang til opplysningene. - Vi mener at VPS burde være mer åpne rundt de avgiftene de tar av brukerne når de nærmest er enerådende på det norske markedet, sier Tom Knoff, leder for Næringslivets aksjemarkedsutvalg.- Våre beregninger viser at VPS priser sine tjenester klart høyere enn i Finland og Danmark, mens de ligger under prisene i Sverige, sier Knoff.Nå ber organisasjonene Kredittilsynet og konkurransemyndighetene ser på saken.