Børsen i 400?

Meglere og analytikere tror på videre børsfest. Jan Petter Sissener er skeptisk, men man skal aldri si aldri.

Børs

Børsrekordene sto nærmest i kø i går, og mer kan være i vente fremover, ifølge analytikerne og meglere. Fremdeles er det oljen som står sentralt i utviklingen.- Jeg er skeptisk, men blir stadig overrasket. Jeg har ikke hatt tro på at børsen passerer 400 og har vondt for å tro på det nå. Likevel skal man aldri si aldri, konstaterer Kaupthing-sjef Jan Petter Sissener ifølge DN.Aksjemegler John Olav Harr hos Terra Securities tror børsen kan fortsette å klatre.- Hvis oljeprisen holder seg høy fremover, noe jeg mener den vil gjøre grunnet urolighetene i Nigeira samt usikkerheten rundt Irans atomprogram, tror jeg Oslo Børs vil fortsette å styrke seg. Jeg tror vi vil ha en volatil børs i tiden fremover også, men at vi kan nå over 370-375 poeng i løpet av de neste ukene er meget tenkelig, sier han ifølge avisen.Oslo Børs hovedindeks sluttet i går på 365,67 etter å ha klatret så høyt som til 367,92 tidligere på dagen.

Nyheter
Børs