Børsoppgang i Oslo

Hovedindeksen passererer 360 poeng igjen etter kraftig prisoppgang på olje.

Børs

Oslo Børs' hovedindeks åpner opp 0,9 prosent til 361,43 poeng i kjølvannet av stigende oljepriser. Brent april-olje stiger en drøy dollar fatet på bakgrunn av uro i Nigeria. Statoil, DNO og Hydro leder an med en oppgang på 1,7-2,1 prosent til 175, 47,80 og 801 kroner.Orkla er opp 0,7 prosent til 282 kroner etter å ha lagt frem sterke kvartalstall . Altinex la i morgentimene i dag frem et underskudd for fjerde kvartal. Belønningen er et fall på 1,8 prosent til 54 øre.Schibsted topper vinnerlisten med en oppgang på 5,4 prosent til 197 kroner. GGS klatrer 3,9 prosent på ny Øst-Timor-ordre.Bare én av de 20 mest omsatte aksjene faller i verdi. Det dreier seg om RCCL, som ramler 2,1 prosent til 306 kroner.Så langt er det omsatt verdipapirer for 440 millioner kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York fredag Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs