Brødre 800 mill. rikere på én uke

Formuen til brødrene Arne og Gjert Wilhelmsen har økt med 800 millioner kroner på bare én uke.

Børs

Ifølge Finansavisens oversikt "Rikes tilstand" har formuen til Arne og Gjert Wilhelmsen økt med henholdsvis 469 og 349 millioner kroner den siste uken. Arne er dermed god for 12,4 milliarder, mens Gjert må nøye seg med 8,7 milliarder. Ifølge Finansavisens oversikt "Rikes tilstand" har formuen til Arne og Gjert Wilhelmsen økt med henholdsvis 469 og 349 millioner kroner den siste uken. Arne er dermed god for 12,4 milliarder, mens Gjert må nøye seg med 8,7 milliarder. Bakgrunnen for den kraftige formueøkningen er kursrally i RCCL etter at det ble kjent at selskapet bestiller et nytt gigantskip fra Masa Yards.Ellers på listen finner vi vinere som Kjell Inge Røkke og John Fredriksen, mens Wilhelm Wilhelmsen og Jacob Stolt-Nielsen må registrere nedtur.

Nyheter
Børs