Cisco bedre enn ventet

Cisco la frem bedre kvartalstall enn ventet tirsdag kveld. Det løftet aksjen i etterhandelen.

Børs

Cisco la frem bedre tall enn ventet for 2. kvartal tirsdag kveld. Samtidig tegnet selskapet et bilde av fremtiden som også var mer positivt. Selskapet venter en vekst i 3. kvarta på 10 - 12 prosent.Mest positivt motatt ble veksten i omsetningen knyttet til nettverksprodukter som dirigerer Internett trafikk.Og til tross for at omsetningen var nær 2 prosent lavere enn på samme tid i året før var det dermed duket for en opptur på 5 prosent i etterhandelen på børsen.Resultatet endte på 1,38 milliarder dollar, tilsvarende 22 cent pr. aksje. I samme periode i fjor var resultatet på 1,4 milliarder dollar, tilsvarende 21 cent pr. aksje. Før ekstraordinære forhold var resultatet på 26 cent pr. aksje.Omsetningen var på 6,6 milliarder dollar, opp 9,3 prosent fra samme periode året før.Mer om 2. kvartalsresultatet her.

Nyheter
Teknologi