Corrocean øker overskuddet

Corrocean leverer bedre resultater. Det ventes ytterligere forbedring.

Børs

CorrOcean fikk et resultat før skatt på 4,6 millioner kroner i fjerde kvartal 2005, mot 0,1 million kroner i samme periode året før. Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) ble 3,0 millioner kroner kroner, sammenlignet med 2,8 millioner kroner i fjerde kvartal 2004. CorrOcean fikk et resultat før skatt på 4,6 millioner kroner i fjerde kvartal 2005, mot 0,1 million kroner i samme periode året før. Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) ble 3,0 millioner kroner kroner, sammenlignet med 2,8 millioner kroner i fjerde kvartal 2004. Selskapets omsetning ble på 39,7 millioner kroner, mot 34,4 millioner kroner i fjerde kvartal 2004.Basert på et sterkt marked, resultatene som er oppnådd og en forbedring i ordreinngangen, forventer styret økning i omsetning og ytterligere forbedringer i resultatene fremover.Du finner alle detaljene her.

Nyheter
Børs