Derfor stiger Orkla-aksjen

Det er ikke tallene for fjerde kvartal som sender Orkla-aksjen opp i dag.

Børs

Orkla-aksjen er opp 2,7 prosent til 287,50 kroner i kjølvannet av dagens resultatfremleggelse. Dn.no slår fast at det ikke er tallene isolert sett som drar aksjen. Orkla-aksjen er opp 2,7 prosent til 287,50 kroner i kjølvannet av dagens resultatfremleggelse. Dn.no slår fast at det ikke er tallene isolert sett som drar aksjen. - Tallene var greie. Men Orkla har en utfordring på Brands og Food i Norden, tallene skuffet her. Det går bra innen spesialområder, vekstpotensialet ligger i Elkem Solar og Rec. Det går bra med unntak av silisium og Sapa, sier analytiker Per Haagensen i Fondsfinans til avisen.Ifølge analytikeren er driveren at man har lagt ut Media for salg, på en klarere måte enn før.

Nyheter
Børs