Dobler omsetningen

I fjerde kvartal 2005 doblet ContextVision omsetningen fra året før. Aksjen faller

Børs

I fjerde kvartal 2005 omsatte ContextVision for 16 millioner svenske kroner, mot 8,3 millioner kroner for et år siden. Selskapet fikk et driftsresultat på en million kroner, mot 0,3 millioner kroner for et år siden. Resultat før skatt endte på 1,3 millioner kroner, mot et nullresultat i fjerde kvartal 2004. I fjerde kvartal 2005 omsatte ContextVision for 16 millioner svenske kroner, mot 8,3 millioner kroner for et år siden. Selskapet fikk et driftsresultat på en million kroner, mot 0,3 millioner kroner for et år siden. Resultat før skatt endte på 1,3 millioner kroner, mot et nullresultat i fjerde kvartal 2004. Markedet er tydeligvis ikke videre imponert over tallene. I skrivende stund omsettes aksjen for 60 kroner etter et kursfall på 4,76 prosent.

Nyheter
Teknologi