Eksklusiv NorDiag-avtale

NorDiag i eksklusiv avtale med Nasdaq-notert selskap.

Publisert 9. feb. 2006 kl. 09.18
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
og Nasdaq-noterte Transgenomic Inc. har inngått en eksklusiv lisens- og leverandøravtale som vil forene de to selskapenes teknologier i kampen mot kreft i tykk- og endetarm og bukspyttkjertel, går det frem av en børsmelding. og Nasdaq-noterte Transgenomic Inc. har inngått en eksklusiv lisens- og leverandøravtale som vil forene de to selskapenes teknologier i kampen mot kreft i tykk- og endetarm og bukspyttkjertel, går det frem av en børsmelding. Ifølge avtalen har Transgenomic gitt NorDiag eksklusive kommersielle rettigheter i Europa for bruk av det patentbeskyttede WAVE-systemet med tilhørende utstyr. Systemet skal brukes til å utføre molekylærbiologisk diagnostisk analyse av avføringsprøver for å avdekke kreft i tykk- og endetarm og i bukspyttkjertel.NorDiag vil betale en lisensavgift og har forpliktet seg til et visst årlig innkjøpsminimum, heter det videre.