KjøpLogg inn

Endringer i Tomra

Tomra melder om endringer i regnskapet for 2004.

Publisert 13. feb. 2006 kl. 09.10
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 93 ord

Tomra går over fra NGAAP til IFRS, og opplyser i en børsmelding om følgende endringer for regnskapsåret 2004.

  • "Andre poster", som tidligere blitt rapportert før skattekostnad, er nå rapportert som del av driftsresultatet"Andre poster", som tidligere blitt rapportert før skattekostnad, er nå rapportert som del av driftsresultatet
  • "Utsatt skatt"-beregningene er justert, noe som øker skattekostnaden med åtte millioner kroner, samt en justering av balanseførte verdier for utsatt skatt og utsatt skattefordel"Utsatt skatt"-beregningene er justert, noe som øker skattekostnaden med åtte millioner kroner, samt en justering av balanseførte verdier for utsatt skatt og utsatt skattefordel