Fest på Oslo Børs

I dag kunne DNO-aksjonærene koste på seg et stort smil. Dagens børskommentar får du her.

Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk i dag opp 1,55 prosent før den sluttet på 371,01 poeng, hvilket er den beste sluttnoteringen noensinne. Saudi-Arabiske styrker skal ifølge Reuters ha hindret et selvmordsangrep mot Abqaiq-raffineriet. To bilbomber skal ha vært involvert. Store aktører som Statoil og Norsk Hydro la på seg henholdsvis 1,73 prosent og 1,75 prosent etter at oljeprisen styrket seg.Høyt oppe på vinnerlisten finner vi DNO som klatret hele 8,08 prosent. Sidestegsbrønnen på Godah 1-brønnen på blokk 32 i Yemen ble testet til en produksjonsrate på 1.839 fat olje pr. dag, heter det i en børsmelding fra selskapet. Samtidig går det frem at lisenspartnerne i blokken er enige om å bore en avgrensningsbrønn på Godah-strukturen, Godah 2.Høyt oppe på taperlisten finner vi Aktiv Kapital som gikk ned 4,21 prosent etter å ha lagt frem sine kvartalstall. Aktiv Kapital melder om et resultat på 38 millioner kroner før skatt i 4. kvartal 2005, ned fra 98 millioner i tilsvarende periode året før. En porteføljeendring påvirket driftsinntektene negativt med 69 millioner, slik at disse endte ned 17 millioner til 354 millioner kroner. Styret foreslår et utbytte på 4,50 kroner aksjen for 2005.Ute i Europa: Slik går det på de europeiske børsene.Mer om dagen på Oslo Børs her: Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle indeksene her .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Slik går det i New York i dag: Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Asia Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs