Fire meglerhus om DnB NOR

Fire meglerhus jekker opp sine estimater på landets største finansinstitusjon etter gårsdagens tall.

Børs

DnB NOR-analytikere oppgraderer sine estimater på rekke og rad i kjølvannet av torsdagens overraskende gode resultater fra Norges største finansinstitusjon, melder Reuters.Meglerhuset Fondsfinans løfter anbefalingen til kjøp fra hold etter en oppjustering av ventet resultat for 2006 og 2007 på 10 prosent. Kursmålet økes til 91 kroner fra 74 kroner.Hos SEB Enskilda oppjusteres forventningen til resultat per aksje med fire prosent, både for inneværende år og for 2007. Anbefalingen lyder på "2/Accumulate".Carnegie gjentar "underperform" relativt til andre nordiske banker, men øker resultatforventningene med 10 til 11 prosent. Keefe, Bruyette & Woods gjentar "outperform" på DnB NOR-aksjen til tross for at den nærmer seg kursmålet på 90 kroner.Mer om de sterke DnB NOR-tallene finner du her.

Nyheter
Næringsliv