Fortsetter resultatfesten?

Eksperter tror resultatfesten fortsetter for mange av selskapene på Oslo Børs.

Børs

Finansavisen skriver i dag at selskapsinntjeningen vil fortsette å vokse dersom man skal tro analytikernes estimater for i år og neste år. Finansavisen skriver i dag at selskapsinntjeningen vil fortsette å vokse dersom man skal tro analytikernes estimater for i år og neste år. - Vi ser for oss videre inntjeningsvekst i denne syklen, der både topplinjevekst og marginforbedring gjennom effektivisering vil dra dette videre, sier sjefstrateg Jens Morten Wembstad i Danske Capital Norge til Finansavisen.- Alle aggregerte tall er ekstremt følsomme for oljeprisen, så utviklingen i oljeprisen har mye å si for resultatutviklingen i 2006, sier analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets.

Nyheter
Næringsliv