Gresvig saksøkes

Småaksjonærer i Gresvig går til sak for å stoppe kjøpet av Olav Nils Sundes selskap.

Børs

Minoritetsaksjonærer i Gresvig går til sak for å stanse oppkjøpet av klesselskapet Voice, eid av Olav Nils Sunde. Ifølge DN frykter småaksjonærene at Sunde vil få utbetalt 300 millioner kroner for mye for selskapet. De hevder oppkjøpet er i strid med aksjeloven. Minoritetsaksjonærer i Gresvig går til sak for å stanse oppkjøpet av klesselskapet Voice, eid av Olav Nils Sunde. Ifølge DN frykter småaksjonærene at Sunde vil få utbetalt 300 millioner kroner for mye for selskapet. De hevder oppkjøpet er i strid med aksjeloven. - Jeg er overrasket og skuffet over at et børsnotert selskap ikke har vært villig til å gi de opplysninger som har vært nødvendig for å avgjøre om prisingen av Voice er riktig, sier en opprørt minoritetsaksjonær, Carl Erik Krefting.Gresvig-sjef Rolf Gullestad vil ikke kommentere noe rundt saken.

Nyheter
Børs