Håver inn penger på aksjehandel

Internettmegleren Nordnet har blitt en pengemaskin. Selskapet håver inn på aksjehandel

Børs

Nordnet har lagt bak seg et brukbart år. I løpet av fjerde kvartal 2005 omsatte internettmegleren for 132 millioner svenske kroner, mot 76,4 millioner kroner for et år siden. Selskapet fikk et resultat før skatt på 72 millioner kroner, mot 26,1 millioner kroner året før. Nordnet har lagt bak seg et brukbart år. I løpet av fjerde kvartal 2005 omsatte internettmegleren for 132 millioner svenske kroner, mot 76,4 millioner kroner for et år siden. Selskapet fikk et resultat før skatt på 72 millioner kroner, mot 26,1 millioner kroner året før. - Vi i den norske virksomheten er godt fornøyd med utviklingen, men vi har selvfølgelig lyst på mer, sier Lars Thorstensen, daglig leder i Nordnet Norge, til HegnarOnline.

Nyheter
Teknologi