Haudemann kjøper Pan Fish

Det er hele syv nye navn på listen ver de 20 største aksjonærene i Pan Fish, deriblant et av Jan Haudemann-Andersens selskaper.

Børs

En fersk aksjonærutskrift fra Pan Fish viser at Jan Haudemann-Andersens Datum i løpet av den siste uken har kjøpt aksjer i selskapet. Ny beholdning er 10 millioner aksjer. En fersk aksjonærutskrift fra Pan Fish viser at Jan Haudemann-Andersens Datum i løpet av den siste uken har kjøpt aksjer i selskapet. Ny beholdning er 10 millioner aksjer. Banca Monte Del Pashi di Sienna går rett inn på sjetteplass på listen over 20 største aksjonærene med 18 millioner aksjer. Øvrige nykommere er Morgan Stanley, Goldman Sachs, Stiching Shell Pensionsfonds, Statoils Pensjonskasse og SEB.Balnt investorene som ryker ut finner vi blant annet Alden AS, AG Invest AS, og JAG Invest.

Nyheter
Børs