KjøpLogg inn

- Hele greia er grisete

Robert Keith og Thomas Fussell vil ha med seg lukrative opsjonsordninger fra Opticom til Fast. - Grisete, mener Nordea Fondene.

Publisert 16. feb. 2006 kl. 06.52
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 97 ord

Robert Keith og Thomas Fussells planer om å ta med seg lukrative opsjonsordninger fra Opticom til Fast møtte høylytte protester på gårsdagens ekstraordinære generalforsamling i Fast, melder DN.Striden står om de lukrative opsjonsordningene Keith og Fussell vil ha med seg over i Fast, og som med dagens Fast-kurs har en samlet urealisert gevinst på rundt 50 millioner kroner, ifølge avisen.- Vi synes hele transaksjonen er grisete, sier adm. direktør per Egeland i Nordea Fondene ifølge avisen.Som Fast-aksjonærer var de i utgangspunktet mot å kjøpe Opticom, og mener Fast betaler en overpris på 350 millioner kroner for Opticom.