Kanonår i DnB Nor Markets

Omsetning: Tre milliarder. Resultat før skatt: 1,7 milliarder kroner.

Børs

DnB Nor Markets skal ha sin del av æren for at 2005 ble et godt år for DnB Nor. Av en omsetning på tre milliarder satt meglerhuset igjen med rekordhøye 1,7 milliarder kroner, skriver Finansavisen. DnB Nor Markets skal ha sin del av æren for at 2005 ble et godt år for DnB Nor. Av en omsetning på tre milliarder satt meglerhuset igjen med rekordhøye 1,7 milliarder kroner, skriver Finansavisen. I 4. kvartal ble fasiten 522 millioner av en omsetning på 863 millioner kroner.På avisens spørsmål om det blir bonusfest, svarer DnB Nor Markets-sjef Ottar Ertzeid slik:- Vi har en resultatbasert avlønning slik at de ansatte også får sin del av kaken. Medarbeiderne har gjort en kjempejobb, sier han.Ertzeid vil ikke ut med hvor mye av driftskostnadene på 1,3 milliarder som er bonusrelatert.Det eneste som opplyses er at bonusene samlet for hele DnB Nor-systemet steg 215 millioner fra 2004.

Nyheter
Børs