KjøpLogg inn

Kjendisinvestorer bak telemygg

På eiersiden i telemyggen Nutel finner vi en rekke finansprofiler.

Publisert 16. feb. 2006 kl. 14.21
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 87 ord

Nutel er den nye aktøren i telemarkedet. Ifølge iMarkedet skal selskapet lansere et mobilabonnement rettet mot yngre brukere, men håper på sikt å utvikle seg til å bli en totalleverandør innenfor telekom-området. Nutel er den nye aktøren i telemarkedet. Ifølge iMarkedet skal selskapet lansere et mobilabonnement rettet mot yngre brukere, men håper på sikt å utvikle seg til å bli en totalleverandør innenfor telekom-området. Blant investorene finner vi John Nordbrekken, Q-Free gründer Kai Bogen og Svein Erik "Vaske"-Bakke, Ocean Rig styreformann Geir Aune og investor Rikard Storvestre.