Klokkeklar kjøpsanbefaling

- Petrolia desidert billigst på børsen, sier Per Sølvberg, og forklarer.

Børs

I går ble det kjent at Petrolia Drilling har I går ble det kjent at Petrolia Drilling har sikret seg 300.000 dollar dagen for det eldgamle boreskipet SS Petrolia. for det eldgamle boreskipet SS Petrolia. Meglere og analytikere mener ifølge Finansavisen selv dagens rater tilsier en høyere kurs for Petrolia-aksjen.- Jeg stiller meg helt uforstående til rabatten på Petrolia Drilling. Aksjen er den desidert billigste på børsen med P/E på under 3 på forventet inntjening i 2007. Det har vært fokus på at man bør være forsiktige med selskaper som har gamle rigger på vei til klassifisering. Petrolia har nettopp gjennomført dette, sier Per Sølvberg i Handelsbanken Capital Markets.- Vi har en klokkeklar kjøpsanbefaling på Petrolia Drilling, og mener aksjen er verdt 5,30 kroner, legger han til overfor avisen. Sølvberg.

Nyheter
Næringsliv