NorDiag tapte 6 mill.

Børsfersking NorDiag har lagt frem tall for fjerde kvartal.

Børs

NorDiag ASAs driftsresultat for fjerde kvartal ble på minus 6,4 millioner kroner, sammenlignet med minus 0,9 million kroner i samme periode året før. Nettoresultatet beløp seg til minus 6,6 millioner kroner, mot minus 1,2 millioner kroner året før. NorDiag ASAs driftsresultat for fjerde kvartal ble på minus 6,4 millioner kroner, sammenlignet med minus 0,9 million kroner i samme periode året før. Nettoresultatet beløp seg til minus 6,6 millioner kroner, mot minus 1,2 millioner kroner året før. NorDiag ASA hadde en omsetning på NOK 1,8 millioner i fjerde kvartal 2005, sammenlignet med 0,8 million kroner i samme periode i 2004.Hovedpunkt i fjerde kvartal var lansering av Genefec(TM) i Sverige den 19. desember.I fjerde kvartal gjennomførte NorDiag et større betalt kontraktsarbeid der humant DNA ble ekstrahert fra i overkant av 4,700 avføringsprøver.Her finner du kvartalsrapporten og presentasjonen.

Nyheter
Børs