Ny børsrekord - igjen!

Oslo Børs stiger nok en gang til all time high. Her er vinnerne og taperne.

Børs

Oslo Børs fortsetter oppturen til tross for noe lavere oljepriser . Etter åtte minutters handel er hovedindeksen opp 0,5 prosent til 365,80 poeng. For n'te gang er det ny all time highPGS stiger 2,7 prosent til 250 kroner etter å ha lagt frem kvartalstall og etter å ha meldt om et nytt joint venture med Teekay.Tandberg er opp 3,6 prosent til 58 kroner. Bare IGE er bedre; opp 8,3 prosent. Mineralaksjen stiger på en melding sendt ut i går ettermiddag i forbindelse med gruvedriften i Stekenjokk.MediCult raser 6,5 prosent til 13 kroner på sine tall. Bare én av de 15 mest omsatte aksjene faller i verdi. Det dreier seg om Consafe, som er ned 0,5 prosent.Rocksource ramler 5,3 prosent på meldingen om at man trekker seg ut av Ghana.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 440 millioner kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs