Nyheter løfter DNO på Oslo Børs

DNO-aksjonærene fryder seg over dagens utvikling. Slik ser det ut på Oslo Børs ved lunsjtider.

Børs

I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 1,02 prosent og står dermed i 369,09 poeng. Tidligere i dag ble det satt ny toppnotering. Store aktører som Statoil og Norsk Hydro stiger henholdsvis 0,86 prosent og 1,06 prosent. I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 1,02 prosent og står dermed i 369,09 poeng. Tidligere i dag ble det satt ny toppnotering. Store aktører som Statoil og Norsk Hydro stiger henholdsvis 0,86 prosent og 1,06 prosent. Høyt oppe på vinnerlisten finner vi DNO som har gått opp 4,80 prosent. Sidestegsbrønnen på Godah 1-brønnen på blokk 32 i Yemen ble testet til en produksjonsrate på 1.839 fat olje pr. dag, heter det i en børsmelding fra selskapet. Samtidig går det frem at lisenspartnerne i blokken er enige om å bore en avgrensningsbrønn på Godah-strukturen, Godah 2.Kitron har undertegnet et Letter of Understanding (LOU) med en strategisk kunde i Medical-segmentet, som bekrefter og regulerer betingelsene for anskaffelse av High Level Assembly (HLA)-produkter fra Kitron. Ved felles enighet om betingelsene som er spesifisert i nevnte LOU, vil kunden foreta innkjøp av innledende prototypevolum samt innledende produksjonsvolum av HLA-produkter fra Kitron til 31. desember 2007. Kitrons omsetningsøkning som følge av dette er beregnet til om lag 150 millioner kroner i nevnte periode. Nyheten sender aksjen opp 3,51 prosent.Høyt oppe på taperlisten finner vi Aktiv Kapital som er ned 3,55 prosent etter å ha lagt frem sine kvartalstall. Aktiv Kapital melder om et resultat på 38 millioner kroner før skatt i 4. kvartal 2005, ned fra 98 millioner i tilsvarende periode året før. En porteføljeendring påvirket driftsinntektene negativt med 69 millioner, slik at disse endte ned 17 millioner til 354 millioner kroner. Styret foreslår et utbytte på 4,50 kroner aksjen for 2005.Mer om det som skjer på Oslo Børs her: Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs