Nytt børsrally i New York

Positive IT-bjellesauer ga nytt rally på Wall Street torsdag. Gode nøkkeltall bidro også.

Børs

Torsdag ble tredje dag på rad med rally på Wall Street, og investorene lot seg ifølge Bloomberg begeistre av at Hewlett-Packards resultatutsikter lå over forventningene i markedet.Byggaksjer som D.R. Horton og Toll Brothers løftet seg på en rapport som viste at igangsettingen av boliger i USA i januar var på sitt høyeste siden mars 1973.S&P 500 steg 0,7 prosent til 1.289,38, Dow Jones 0,6 prosent til 11.120,68, mens Nasdaq løftet seg 0,8 prosent til 2.294,63 poeng. Google steg hele syv prosent, og endte på 366,46 dollar.Den nye sentralbanksjefen Ben S. Bernanke sa i Kongressen at økonomien vil komme sterkt i 1. kvartal, med økt produktivitet. Byggetallene bidro til å understøtte hans uttalelser.Åtte aksjer steg for hver tredje som falt på NYSE. 1,7 milliarder aksjer skiftet eiere på Big Board, 1,4 prosent over snittet siste tre måneder.Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Slik gikk det på Oslo Børs i dag Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle delindeksene her .Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Europa Slik gikk det på de europeiske børsene.Slik gikk det i Asia Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs