Oljetynget børsstart

Oslo Børs ramler i dagens åpning. Fisk- og oljerelaterte aksjer leder an i fallet.

Børs

Det går nedover med Oslo Børs og hovedindeksen i åpningsminuttene onsdag. Indeksen faller 0,3 prosent til 364,62, trukket ned av olje-, laks- og teknolgiselskaper. I London faller oljeprisen (april) med 0,65 prosent til 61,20 dollar fatet i morgentimene.Statoil og Hydro er ned hhv. 0,8 og 0,3 prosent, mens Fjord Seafood ramler 2,7 prosent på meldingen om at Jens Ulltveit-Moe har solgt sine aksjer i selskapet . Telenor ramler 0,7 prosent, mens DNO er ned 0,8 prosent.PGS trekker derimot opp, nærmere bestemt med 2,2 prosent. Selskapet la frem sine tall i går.Nera går rett til topps på taperlisten (5,3%) etter å ha fremlagt tall , mens Petrolia Drilling topper som kursvinner med 5,2 prosent etter melding om kontrakt.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.

Nyheter
Børs