Oslo Børs åpner opp

Resultatsesongen preger utviklingen på Oslo Børs. Og fredag morgen er trenden stigende.

Børs

Oslo Børs stiger i tidlig handel. Hovedindeks har innledet dagen med en oppgang på 0,44 prosent til 356,07 poeng.Stigende oljepriser hjelper på, og Statoil og Hydro legger på seg hhv. 0,88 og 0,13 prosent. DNO er opp 1,82 prosent. CanArgo topper imidlertid taperlisten, og er ned over fem prosent etter melding om Georgia. Questerre er ned 2,34 prosent etter fullført emisjon.Blant tungvekterne markerer Yara seg positivt, og stiger 1,57 prosent etter tallene for 4. kvartal. Frontline straffes med en nedgang på 1,14 prosent etter sine tall.Blom faller 0,6 prosent etter at topper har solgt aksjer. Telenor er ned 0,35 prosent. SuperOffice faller 2,9 prosent på dagen da Une Amundsen trekker seg som konsernsjef.Riggaksjene er på hugget, for eksempel stiger Sinvest og Fred. Olsen Energy hhv. 2,45 og 2,62 prosent. SeaDrill er opp 1,1 prosent.Vinnerlisten toppes av Goodtech, som stiger 6,11 prosent. Songa Offshore følger nærmest med en oppgang på 4,7 prosent etter ny kontrakt.Det er så langt omsatt verdipapirer for drøyt én milliard kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs