Oslo Børs i rødt

Oslo Børs har det tyngre i dag etter oppgang så langt denne uken. Statoil tynger.

Børs

Etter to dager med oppgang så langt denne uken går det litt tyngre på Oslo Børs i dag. Hovedindeksen er i øyeblikket ned 0,18 prosent til 365,01 , og har dermed hentet inn noe av det tidlige fallet.Fallende oljepriser tynger markedet. I London faller Brent for levering i april 0,8 prosent til 61,11 dollar fatet.Statoil og Hydro trekker ned hhv. 1,95 og 0,4 prosent, DNO 0,42 prosent.Fjord Seafood faller 1,54 prosent etter at Jens Ulltveit-Moe har solgt seg ut . Ellers stiger fiskeaksjene. Pan Fish, Cermaq og Lerøy Seafood er opp hhv. 0,33, 0,7 og 4,14 prosent.PGS fortsetter på den oppadgående trenden fra i går, og er så langt opp 4,78 prosent til 263 kroner. Petrolia Drilling er opp 3,6 prosent etter kontrakt .Blant negative tungvektere er Frontline, som faller 1,7 prosent. Fast faller 1,74 prosent, men Orkla trekker ned 0,35 prosent. På plussiden finner vi Telenor og DnB Nor, som stiger hhv. 0,7 og 0,3 prosent.Relativt sett er NorDiag dagens vinner hittil - opp 6,7 prosent. Nærmest følger Powel, som stiger 6,6 prosent etter millionkontrakter.Taperlisten toppes av Nera, som faller 7,1 prosent etter å ha lagt frem tall.Det er foreløpig omsatt verdipapirer for 6,36 milliarder kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser

Nyheter
Børs