Oslo Børs i siget

Hovedindeksen markert opp torsdag formiddag. Vinneren er opp hele 45 prosent.

Børs

Etter nedgangen i går er Oslo Børs tilbake på skinner i dag. Hovedindeksen står i øyeblikket i 366,56 poeng etter en oppgang på 0,9 prosent.Oljeprisene er tilnærmet flate, men Hydro og Statoil bidrar likevel med pluss 1,0 og 0,6 prosent. DNO faller 0,64 prosent. Aksjonærer stiller nå spørsmål om selskapet er tjent med en styreleder som er under etterforskning for skattesvik.Blant tungvekterne er DnB Nor-aksjen sterk etter dagens resultatfremleggelse, med en oppgang på 2,8 prosent til 83 kroner. Petrolia fikk en kjemperate for SS Petrolia, og er gjenstand for en klokkeklar kjøpsanbefaling fra Handelsbanken. Aksjen stiger 4,6 prosent, på dagens femte største volum så langt - 146 millioner.Momentumet i laksesektoren fortsetter, Pan Fish og Fjord stiger hhv. 5,13 og 1,4 prosent.Andre sterke tungvektere er PGS og Stolt-Nielsen, som trekker opp 3,3-3,6 prosent. Fast er opp 1,8 prosent. Det ble i dag klart at Petter Stordalen har solgt seg ut av selskapet.På minussiden finner vi foruten DNO Tomra og Frontline, som faller 1,1-1,3 prosent. Ementor korrigerer ned 1,9 prosent etter gårsdagens opptur.Relativt sett er Nutri Pharma dagens klare vinner - opp hele 45,05 prosent. Nærmest følger Rocksource og Norse Energy, med pluss 7,8 og 6,1 prosent.Taperlisten toppes av Dynapel - ned 4,4 prosent. Mamut og Q-Free faller 3,3 og tre prosent.Det er så langt omsatt verdipapirer for drøyt fire milliarder kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs