Oslo Børs stiger

Børsen stiger i dagens åpning. DnB NOR leder an etter tall.

Børs

Oslo Børs hovedindeks stiger 0,38 prosent til 364,73 etter de første minutters handel. DnB NOR, Pan Fish, PGS, Petrolia Drilling og Fjord er blant selskapene som trekker opp.DnB NOR stiger 3,1 prosent etter dagens tall, mens Pan Fish, PGS og Petrolia Drilling alle er opp i overkant av to prosent hver. Fjord stiger 2,1 prosent, mens Norse Energy er opp 3 prosent. Tandberg stiger 1,3 prosent.Nutri Pharma ligger foreløpig øverst på kursvinnerlisten med 9,2 prosent, mens P4 Radio Hele Norge er å finne i motsatt ende med et fall på 3,4 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser

Nyheter
Børs