Repant-emisjon i boks

Tomra-konkurrenten Repant er rustet for videre vekst etter å ha hentet 65 millioner.

Børs

Repant kunne forrige uke melde om Repant kunne forrige uke melde om gjennombrudd i Tyskland, og emisjonen selskapet annonserte i kjølvannet av dette er ifølge en pressemelding nå i boks. , og emisjonen selskapet annonserte i kjølvannet av dette er ifølge en pressemelding nå i boks. 65 millioner kroner er hentet til tegningskurs 1,10 kroner i en emisjon tilrettelagt av DnB Nor Markets. Emisjonen ble gjennomført som en bookbuilding-prosess mot eksisterende og nye aksjonærer.Alle eksisterende aksjonærer som ikke fikk være med i emisjonen, får en mulighet til å være med i en rettet emisjon til kurs 1,10 kroner, heter det videre.- Denne emisjonen setter oss i stand til å ta ut selskapets potensial både i det nordiske og det internasjonale markedet, sier Repant-sjef Per Kverneland.

Nyheter
Næringsliv