Resultathopp for NextGenTel

Bredbåndsselskapet NextGenTel har snudd minus til pluss.

Børs

Bredbåndsselskapet NextGenTel rapporterer et positivt resultat før skatt (EBT) for fjerde kvartal 2005 på 7,2 millioner kroner, en forbedring fra minus 3,8 millioner kroner for fjerde kvartal 2004. Bredbåndsselskapet NextGenTel rapporterer et positivt resultat før skatt (EBT) for fjerde kvartal 2005 på 7,2 millioner kroner, en forbedring fra minus 3,8 millioner kroner for fjerde kvartal 2004. Omsetningen i fjerde kvartal 2005 økte med 29 prosent til 163,4 millioner kroner, mens EBITDA-resultatet økte med 18 prosent til 36,4 millioner kroner. Driftsresultat (EBIT) ble 11,3 millioner kroner, mot 1,5 millioner kroner i tilsvarende kvartal 2004.- NextGenTel øker sin markedsandel i dette kvartalet, og styrker dermed selskapets posisjon som den klare nummer to og alternativet til Telenor i et fortsatt voksende marked for bredbånd, uttaler administrerende direktør Olav Stokke i NextGenTel.Her finner du kvartalsrapporten og presentasjonen.

Nyheter
Teknologi