Robert Keith refser Stordalen og Spetalen

Opticoms Robert Keith snakker om Stordalen, Spetalen, aksjer, en fyllik og en puddel.

Børs

I et intervju med Aftenposten går Opticoms Robert Keith hardt ut mot de tidligere Opticom-investorene Petter A. Stordalen og Øystein Stray Spetalen. I et intervju med Aftenposten går Opticoms Robert Keith hardt ut mot de tidligere Opticom-investorene Petter A. Stordalen og Øystein Stray Spetalen. - Har du hørt historien om Spetalen og puddelen? Spetalen tok puddelen ut på en tur, de gikk til puben. Men så sa Spetalen at pudler ikke har lov til å komme inn. Men vi skal snart å en tur i parken og snakke om hvordan vi skal tjene mye penger, sa han.- Dermed ble puddelen stående bundet til benken i timevis. I det stengetiden nærmer seg, kommer en fyllik ut. Puddelen spør om han har sett eieren. Nei, han stakk ut bakdøren og solgte alle aksjene sine. Og der stod puddelen, bundet til benken. Det er vanskelig å se for seg at puddelen er en vinner. I beste fall har han ganske elendige venner, sier Keith til Aftenposten.

Nyheter
Børs