Så mye tjener Office line

Office line, som det nå har blitt lagt inn bud på, legger frem sine tall.

Børs

I fjerde kvartal 2005 omsatte Office line for 131,8 millioner kroner, mot 132,3 millioner kroner for et år siden. Selskapet fikk et driftsresultat på 5,7 millioner kroner, mot 6,9 millioner kroner året før. Resultat før skatt endte på 5,4 millioner kroner, mot et resultat på 6,7 millioner kroner i samme periode året før. I fjerde kvartal 2005 omsatte Office line for 131,8 millioner kroner, mot 132,3 millioner kroner for et år siden. Selskapet fikk et driftsresultat på 5,7 millioner kroner, mot 6,9 millioner kroner året før. Resultat før skatt endte på 5,4 millioner kroner, mot et resultat på 6,7 millioner kroner i samme periode året før. Tidligere i dag ble det kjent at selskapets største eier, Íflun ehf, vil fremsette et frivillig tilbud på de utestående aksjer i Office line ASA mot slutten av dagen torsdag 23. februar 2006

Nyheter
Teknologi