- Selg Frontline

- Det er en grim sommer i tankmarkedet mellom nå og november, fastslår negativ Frontline-analytiker.

Børs

Analytiker Ole G. Stenhagen i SEB Enskilda nedjusterer sine EPS-estimater for Frontline for 2006 og 2007. Ifølge dn.no er bakgrunnen svak utvikling for enkeltskrogede suezmax-skip, salget av Navix Astral, samt kjøpet av 60 prosent av Front Tobago. Analytiker Ole G. Stenhagen i SEB Enskilda nedjusterer sine EPS-estimater for Frontline for 2006 og 2007. Ifølge dn.no er bakgrunnen svak utvikling for enkeltskrogede suezmax-skip, salget av Navix Astral, samt kjøpet av 60 prosent av Front Tobago. - (..) Selskapets utsikter kan være riktige, men det er en grim sommer i tankmarkedet mellom nå og november, skriver analytikeren.Reduser-anbefalingen opprettholdes. Frontline-aksjen faller 0,8 prosent til 261 kroner.

Nyheter
Næringsliv