KjøpLogg inn

Slik går Wall Street

Wall Street-handelen er i gang. Følg utviklingen her.

Publisert 10. feb. 2006 kl. 15.37
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 116 ord

Det har vært en forsiktig åpning på Wall Street-handelen i dag. Syv minutter etter at handelen tok til står den teknologitunge Nasdaq-indeksen i 2.253 poeng, ned 0,2 prosent, mens Dow Jones står i 10.877 poeng, ned 0,1 prosent.Utviklingen kan du følge her. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Oslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.