KjøpLogg inn

Sluker IT-selskap

EDB Business Partner blar opp millioner og sikrer seg nytt IT-selskap.

Publisert 13. feb. 2006 kl. 07.51
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 106 ord

EDB Business Partner har inngått avtale om kjøp av det norske IT-selskapet, Software Technology Integration AS, STI. Avtalen innebærer at EDB sikrer seg spisskompetanse på Oracle-teknologi. EDB Business Partner har inngått avtale om kjøp av det norske IT-selskapet, Software Technology Integration AS, STI. Avtalen innebærer at EDB sikrer seg spisskompetanse på Oracle-teknologi. EDB og STI er enige om en kjøpesum som er begrenset oppad til 12 millioner kroner. STI er et norskeid informasjonsteknologiselskap som ble etablert i 1997. Firmaet er lokalisert på IT Fornebu og har i dag 15 ansatte. Selskapet omsatte i 2005 for 14 millioner kroner og hadde et driftsresultat på 1,5 millioner kroner.