KjøpLogg inn

Spår TAT-oppgang

DnB Nor Markets er blant meglerhusene som oppjusterer kursmålet på Tandberg Television.

Publisert 9. feb. 2006 kl. 12.22
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 144 ord

DnB Nor Markets mener kvartalsrapporten fra Tandberg Television var solid. Man vil oppjustere estimatene på bakgrunn av denne. DnB Nor Markets mener kvartalsrapporten fra Tandberg Television var solid. Man vil oppjustere estimatene på bakgrunn av denne. - DnB Nor Markets har kjøpsanbefaling og hever kursmålet fra 105 til 130 kroner per aksje, skriver meglerhuset i dag.- Fjerde kvartal ga ikke noen 'blow out'-tall i seg selv, men samlet sett er implikasjonene for 2006 at estimatene må oppjusteres en del. Forventningene for bruttomarginen gir ganske store utslag, men fremfor alt er det vesentlig at vi føler at alt nå "stemmer" for selskapet, sier analytiker Frank Maaø i DnB Nor Markets til ReutersTandberg Television-aksjen er i godt driv på børsen. Sist notering er 107,50 kroner, opp 10,8 prosent, noe som priser selskapet til åtte milliarder kroner. Verdien har ikke vært hyere siden dotcom-boomen tidlig i 2000.