Spetalen: Husk at puddelen tjente 30 mill.

- Puddelen har tjent 30 millioner kroner på noen måneder. Jeg tror ikke han feller noen tårer over det, sier Øystein Stray Spetalen til HegnarOnline.

Børs

I et intervju med Aftenposten tidligere i dag kalte Opticoms Robert Keith investor Øystein Stray Spetalen for mørkets prins. - Avtaler med Spetalen ender alltid i tårer. Han er en mørkets prins, som bare ønsker å tjene penger for seg selv, slo Keith fast. Han kalte også Petter A. Stordalen for Spetalens puddel. I et intervju med Aftenposten tidligere i dag kalte Opticoms Robert Keith investor Øystein Stray Spetalen for mørkets prins. - Avtaler med Spetalen ender alltid i tårer. Han er en mørkets prins, som bare ønsker å tjene penger for seg selv, slo Keith fast. Han kalte også Petter A. Stordalen for Spetalens puddel. Puddelen tjente 30 millionerIkke uventet reagerer Spetalen på denne personomtalen. I et intervju med HegnarOnline tar han til motmæle. - Status for den omtalte puddelen (Stordalen) er at han har tjent 30 millioner kroner på noen måneder. Jeg tror ikke han feller noen tårer over det. Jeg vil også be Keith komme med noen konkrete eksempler på folk jeg har latt i stikken, sier Spetalen til HegnarOnline.Jespersen og Letterman- Robert Keiths omtale av mennesker hører hjemme hos Otto Jespersen eller David Letterman. Samtidig vil jeg si at de som har hørt på Keiths råd om å bare kjøpe Fast-aksjer og ikke Opticom det siste halve året må føle seg brukt. De har vært et redskap for Keith, avslutter Spetalen.

Nyheter
Børs